maanantai 16. kesäkuuta 2014

Assyriologi Ahvenanmaalla

Assyriologi on lauantaista lähtien oleskellut ensimmäistä kertaa elämässään Ahvenanmaalla. Tänne minut toi jalkapalloturnaus Alandia Cup, johon nuorempi poikani osallistuu. Sää on tähän mennessä ollut pääosin aurinkoinen, mutta tuuli on ollut osittain... jäätävä.
Peliohjelma on tähän mennessä ollut tiivis ja kentän laidalla kannustamisen lisäksi en ole ehtinyt juuri muuta tekemään, valokuvaaminenkin on jäänyt toistaiseksi vähäiseksi. Kuningas Mesilimin kanssa olemme kuitenkin aamuisin ja iltaisin tutkineet vuokramökkimme ympäristöä. Lampaat olivat aluksi pelottavia.
Kunnes koira ymmärsi, että parilla haukahduksella ne saa paniikin valtaan ja juoksemaan toiselle puolelle laidunta kasaan...
Saariston luonto näyttää myös elävän omaa tahtiaan -- kun kotona Espoossa kielot ja syreenit ovat jo lakanneet kukkimasta, täällä on metsä vielä täyttynyt ihanasta tuoksusta...
Ja ahomansikatkin kukkivat juuri nyt.
Merestä en ole nähnyt vielä kuin vilauksia, viileä tuuli ei ole juurikaan kutsunut oleilemaan ihan rannalle. Juhannus lähestyy, mutta untuvatakin mukaan ottaminen ei olisi ollut liioittelua vaan täysin suositeltavaa.


1 kommentti:

  1. Oi, ihana Kuningas Mesilim on löytänyt sisäisen lammaskoiransa! Terveiset Martiniquelta!

    VastaaPoista