tiistai 4. maaliskuuta 2014

Oulussa

Assyriologi siirtyi viikon alussa joiksikin päiviksi Ouluun, suunnitelmien mukaiset postaukset viivästyvät. Junamatka sujui leppoisasti kun harjoittelin Instagramin käyttöä junan ikkunasta, ehkä joskus vielä opin.
Tampereelle nousee uusi komea maamerkki, Tornihotelli, jonne pääsee pian asumaan ja ihailemaan todennäköisesti upeita maisemia. Olen aina rakastanut avaria näkymiä korkeista paikoista.
Ylivieska kuuluu lapsuuteeni. Kesällä paistoi aina aurinko, käytiin saunassa ja juotiin sittistä.
Oulussakin olin muutaman kerran lapsuudessani, läpikulkumatkalla Kuusamoon. Ensimmäinen kerta taisi olla 40 vuotta sitten...
Ennen Ouluun lähtöä olin katsomassa elokuvaa The Monuments Men. Nyt luen R.M. Edselin kirjaa, johon fiktiivinen elokuvan tarina pohjautuu. Tästä postaan sitten kun olen palannut Oulusta.

7 kommenttia:

 1. Hej i dagen! Så fint att hittas på instagram också <3 Tror Uleåborg ligger ganska nära..över till Luleå där jag bor (ler) Ser att ni haft mulet väder också. Så så länge sedan vi såg solen mer än fem minuter här..längtar***

  kramar Lycke

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack så mycket Lycke! Och det är sant, Uleåborg är nära till Luleå. Mulet väder, en aning tristess. Jag längtar också till solen, utan solen är jag alltid trött. Trots önskar jag dig en underbar dag! Kramar, Sanna

   Poista
 2. Minäkin menin Instagramiin vasta viikko pari sitten. Ei mitään hajua, mitä siellä(kin) pitäisi tehdä. Näitä sosiaalisen median kanavia on niin paljon, ettei mitenkään ehdi olla aktiivinen kaikissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Pirkko, lähinnä se taitaa olla sellaiseen nopeaan (kännykkä)kuvien postaamiseen, tunnelmien lähettämiseen. Tai ainakin siksi minä sen miellän ja tulen ilmeisesti käyttämään. En ole kuitenkaan koskaan eläissäni oikein valokuvannut kännykällä. Twiittaamaan en ole ruvennut, siihen on jotenkin isompi kynnys :).

   Poista
  2. No juu, sen minäkin olen jo päättänyt, että sinne laitan vain kännykällä räpsittyjä kuvia :)

   Poista
 3. Tosi kivoja kuvia, Instagram on näppärä. :)

  Silmäni ei ole vielä ollenkaan tottunut Tampereen Tornihotelliin, vaikka näen sen lenkillä joka päivä koska asun sen lähistöllä. Tämän mielensäpahoittajan silmään se näyttää isolta rumalta möhkäleeltä, joka on pilannut vapaan "näköalan" keskustan suuntaan. Ehkäpä kuitenkin totun siihen pian, kuka tietää. :)

  The Monuments Menin minäkin haluan käydä katsomassa, ja nyt jään odottamaan postaustasi kyseisestä kirjasta!

  Aurinkoa viikonloppuusi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Sara totut Tornihotelliin -- on totta, että satunnainen matkailija voi ihailla Tampereen maisemia sen sisältä ja korkealta kun taas naapurit kokevat sen eri tavalla ulkopuolelta. Minun olisi pitänyt tuohon postaukseen vielä lisätä, että se on lankoni suunnittelema. Olen nähnyt siitä lähikuvia ja pidän siitä, vaikka suurin osa moderneista rakennuksista ovat mielestäni ihan kamalia, rakastan nääs vanhoja taloja ja raunioiden romantiikkaa :).
   Monuments Men elokuva & kirja ovat siitä harhaanjohtavia, että elokuva on fiktiota ja kirja populaari, mutta täysin faktoihin perustuva kertomus monumenttimiehien tehtävistä. Molemmat mielenkiintoisia.
   Ihanaa viikonloppua Sinullekin, aurinkoa pitäisi riittää ensi viikollakin!

   Poista