maanantai 15. heinäkuuta 2013

Karatepestä Kuusamoon

Olen viimeiset päivät ollut Karatepe -nimisessä paikassa, en fyysisesti mutta mentaalisesti sitäkin intensiivisemmin. Piti saada yksi artikkeli valmiiksi ennen kuin voi perheen kanssa lähteä lomalle Kuusamoon ja tuo artikkeli käsittelee tätä reliefiä:
Etenkin ajoitukseen liittyviä kommentteja otetaan vastaan.
Artikkelin vääntämisen vuoksi (koskaan en malta päästää käsiksestä irti ennen kuin on ihan pakko) en ehtinyt ennen matkaan lähtöä postata Sastamalan ihanista keskiaikaisista kirkoista ja siitä, miten jo muinaisina aikoina pyhättöjä restauroitiin rankalla kädellä. Mainiona esimerkkinä toimii Aleppon linnavuorelta löytynyt säänjumalan temppeli, joka on kuuluu ehdottomiin lempipaikkoihini maailmassa. Toivon ja rukoilen, että se säästyisi tuhoutumatta Syyriassa riehuvasta sisällissodasta huolimatta. 
Kuusamosta saatan postata, tai sitten en. Siellä ei langaton nettiyhteys ehkä toimi niin hyvin kuin toivoisi. Palaan ennemmin tai myöhemmin. 

2 kommenttia:

  1. Ihanaa Kuusamon lomaa! Kyllä sulla on ihanan mielenkiintoinen työ <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Vera! Työni on harrastus ja harrastus on työni, mutta niin se taitaa vähän olla Sinullakin. Nöyrän kiitollinen elämälle ja assyriologialle.

    VastaaPoista